• Call Us On

+603 3258 4300

• Fax Us On

+603 3258 4599

SEBAHAGIAN pelajar sekolah bergambar selepas Eduhealth Care Program di Sekolah Kebangsaan Sungai Sireh, Tanjung Karang, baru-baru ini. SEBAHAGIAN pelajar sekolah bergambar selepas Eduhealth Care Program di Sekolah Kebangsaan Sungai Sireh, Tanjung Karang, baru-baru ini.

FSK UiTM anjur program Eduhealth Care di Tanjung Karang

• Super User
  • FSK in The News
  • Read 352 times

Seramai 90 orang mahasiswa dan staf Fakulti Sains Kesihatan (FSK) Universiti Teknologi Mara (UiTM) , Puncak Alam, Selangor menjayakan program Eduhealth Care di Sekolah Kebangsaan Sungai Sireh (SKSS), Tanjung Karang baru-baru ini.

Program berteraskan transformasi kesihatan masyarakat setempat itu disertai warga SKSS dan penduduk setempat.

Turut terlibat ialah Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia, Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara dan syarikat pengeluar minuman susu kultur Yakult.

Sumber : http://www.kosmo.com.my/komuniti/fsk-uitm-anjur-program-eduhealth-care-di-tanjung-karang-

(0 votes)
More in this category: 1UiTM 1000 Langkah »